Bestel je liever telefonisch, bel dan met 06-12708825 of neem contact op via de Whatsapp button.
0
0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

We bestaan 40 jaar. Lees verder. 

Weer 30 bomen bijelkaar gespaard. Bij aankoop van bij elke sjaal, blouse, jasje en jurk gaat €5 naar Trees for All om 1 boom te planten. Laten we samen bossen planten!

Deze maand is Liz & Joe 40 jaar oud!!

De creatieve reis van Liz & Joe...

De creatieve reis van Liz & Joe begon in de levendige en cultureel rijke landschappen van Nigeria, waar we de eerste 12 jaar van onze creatieve ontwikkeling doormaakten. Geïnspireerd door de geweldige kleuren, patronen van Nigeria en de rijke cultuur van mode tot muziek tot dans, weerspiegelden onze ontwerpen een unieke mix van Afrikaanse esthetiek en wereldwijde mode. We werkten met een steeds grotere groep kleermakers, zij leerden me veel en we gaven die kennis weer door aan nieuwe medewerkers. Onze mooie kleurrijke handgeverfde kleding ging toen al naar Engeland, Amerika, Jamaica en Nederland.

Deze maand is Liz & Joe 40 jaar oud!!

De naam Liz & Joe

Na 12 jaar Nigeria keerde ik terug naar Nederland, waar ik meer Europese invloeden in mijn creaties integreerde, maar ook zelf stoffen ging verven, de Afrikaanse kleuren en vormen bleken onlosmakelijk met me verbonden.

Ik ging alleen verder maar wat moest ik met de naam Liz & Joe? Na een tijdje was het duidelijk: het bleef Liz & Joe, om de lieve creatieve ondernemende Joe nooit te vergeten. Helaas is hij vorig jaar van ons heen gegaan.

Deze maand is Liz & Joe 40 jaar oud!!

Griekenland als inspiratie

De afgelopen 24 jaar heb ik me ook laten inspireren door de betoverende landschappen van Griekenland. De golven van de Middellandse Zee zie je overal terug in mijn ontwerpen, in de soepel vallende stoffen, de golvende lijnen, in alle tinten blauw, aqua, turquoise, zeegroen. Het mosgroen en olijfgroen, het zand en de roestbruine kleigrond van de Griekse eilanden, en vooral Amorgos, komen terug in vele sjaals. De internationale creatieve gemeenschap daar inspireert elkaar, resulterend in een collectie die resoneert met een wereldwijd publiek. De laatste jaren maak ik veel van de foto's in de creatieve stad Athene, waar street-art overal te vinden is en vaak een mooie achtergrond vormt. Dank aan alle anonieme street-art kunstenaars.
Als blijk van waardering voor jullie voortdurende steun en om deze ongelooflijke reis door vier decennia van creativiteit en vakmanschap te vieren geven we bij alle blouses jasjes en jurken een sjaal kado. En op alle sjaals 20 % korting in  webshop gedurende de jubileummaand februari. Houd www.lizandjoe.nl en de sociale-mediakanalen in de gaten voor updates.

Deze maand is Liz & Joe 40 jaar oud!!

Uitnodiging

Ik nodig jullie uit om je favoriete Liz & Joe herinneringen en ervaringen door de jaren heen te delen. Tag ons op sociale media met #LizenJoe40Jaar en laten we samen een virtueel plakboek van dierbare momenten creëren.

Dank aan de winkels die Liz & Joe kleding verkopen!! Je vindt ze hier: https://lizandjoe.nl/resellers/

Dank jullie allemaal voor het zijn van een deel van de ongelooflijke 40-jarige reis van Liz & Joe. Dank Jan van Herp voor je onmisbare hulp bij de website!! Dank aan alle modellen Oreva, Luisa, Maria, Naomi, Anneloes, Ariadni, Isabella, Ingrid, Theodosia voor de fijne samenwerking!! Op naar nog vele jaren van handgeverfde en handgemaakte elegantie!

Hartelijke groeten,
Liz Streefkerk
Als blijk van waardering voor jullie voortdurende steun en om deze ongelooflijke reis door vier decennia van creativiteit en vakmanschap te vieren geven we bij alle blouses jasjes en jurken een sjaal kado. En op alle sjaals 20 % korting in webshop gedurende de jubileummaand februari. Houd www.lizandjoe.nl en de sociale-mediakanalen in de gaten voor updates.
Noorderweg 156
1456NP Wijdewormer
Of e-mail: [email protected]
Mobiel: 06-12708825
Liz & Joe designs are timeless, each piece a look that will last. Beautiful rather than trendy. A wide range of colours and shapes encourage people to make their own choices about what looks good, and materials such as silk, cotton, linen and viscose make the customer feel comfortable.
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven. We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram