viscose sjaal mosgroen zeegroen turquoise kobalt blauw

34.90

Deze sjaal is gemaakt van restanten stof die altijd overblijven als ik bloezen en jasjes geknipt heb. Ik ben blij dat er zo minder stof weggegooid wordt en tegelijkertijd maak ik VROLIJKE SJAALS! Er zijn verschillende soorten viscose in verwerkt: enigzins gekreukte, gladde en transparante.

Zou je deze sjaal willen hebben maar met een andere kleuren combinatie? Er zijn nog meer sjaals in deze Liz & Joe winkel. Wil je liever jouw eigen kleuren? Stuur me een bericht en misschien kan ik de sjaal speciaal voor jou maken!

 

De foto’s zijn gemaakt in het Beusebos, een prachtig bos aan de rand van Purmerend, met ongeveer 8000 bomen, die de gemeente Purmerend wil kappen om plaats te maken voor een hotel, in deze tijd van klimaatverandering! Meer weten ga naar www.beusebos.nl en wordt Vrienden van het Beusebos op Facebook.
Voor het eerst sinds jaren heb ik gefotografeerd met het Nederlandse landschap op de achtergrond. Was altijd op zoek naar iets exotisch, Griekenland en Italie, ruige natuur of oude cultuur. Terwijl 2 km. hier vandaan het Beusebos is…. De volgende foto’s? Weilanden met koeien?

 

 

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: S 425 V-bluesgreens Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

viscose sjaal mosgroen zeegroen turquoise kobalt blauw

 

  • 100% Viscose shawl, handgeverfd
  • Verschillende tinten  turquoise, kobalt blauw, mosgroen, zeegroen
  • Baantjes aan elkaar gelockt
  • Enigszins klokkend
  • Maat: 155 cm x 33 cm
  • Art.nr: S 425 V-bluesgreens

 

 

Deze sjaals is in Holland gemaakt door Liz Streefkerk.

Liz & Joe kleding wordt geproduceerd met zonne-energie.

 

 

 

Pin It on Pinterest